Ingredienser
- Grønne eller røde paprika 4 (cirka 800 g)
- Mager kjøttdeig 400 g
- Løk, hakket ½
- Egg 1
- Smør skåret i små biter 30 g
- Brødsmuler/griljermer/støtt kavring 1 ½ ss
- Melk eller vann 4 ss
- Salt -
- Pepper -
- Karripulver -
- Timian -
- Aromatiske urter -
- Tomatjuice eller vann 2-3 ss
Trinn
1. Skjær paprikaen i to horisontalt. Fjern det hvite og frøene inne i paprikaen.
2. Bland sammen kjøttdeig, løk, egg, brødsmuler, melk eller vann, salt, pepper, karripulver, timian og aromatiske urter (friske eller tørkede) helt til alle ingrediensene er godt blandet.
3. Fyll paprikaene med blandingen, og fordel dem i et mikrobølgesikkert kokekar. Strø med brødsmuler/griljermel og legg smørterninger på toppen. Hell vann eller tomatjuice omkring paprikaen, i bunnen av kokekaret.
4. Plasser fatet på det roterende brettet, og stek med grillfunksjonen på 350 W, i 15-18 minutter. Server.