En oppskrift hvor ulike teksturer får frem en sanseopplevelse allerede før servering
Ingredienser
- Risblanding 180 g
- Soyadrikk 180 g
- Sukker 2 ssk
- Margarin 120 g
- Brunt sukker 160 g
- Mel 360 g
- Egg 1
- Gjær 1/2 liten pose
- Matcha i pulverform 2 ssk
- Sjokoladebiter 100 g
Trinn
1. Tilsett rismel, perlesukker og soyadrikk i en mikrobølgeovnsikker bolle mens du rører
2. Sett bollen i mikrobølgeovnen og stek på 750W i 3 minutter
3. La avkjøles
1.
2.
3.
4. Elt resten av ingrediensene i en bolle
5. Form 12 små kuler med den kalde risblandingen
6. Form 12 små kuler til av matchablandingen og flat dem til skiver.
4.
5.
6.
7. Legg litt risblanding i midten av hver matcha-skive og lukk dem for å lage kaker.
8. Legg kakene på et brett dekket med bakepapir.
9. Sett ovnen på funksjonen "Kaker" og trykk på Start.
7.
8.
9.
10. Sett brettet i ovnen og stek i ca 12 minutter.
12.
11.
10.