En oppskrift hvor ulike teksturer får frem en sanseopplevelse allerede før servering

Ingredienser
- Risblanding 180 g
- Soyadrikk 180 g
- Sukker 2 ssk
- Margarin 120 g
- Brunt sukker 160 g
- Mel 360 g
- Egg 1
- Gjær 1/2 liten pose
- Matcha i pulverform 2 ssk
- Sjokoladebiter 100 g
Trinn
1.
Tilsett rismel, perlesukker og soyadrikk i en mikrobølgeovnsikker bolle mens du rører
2.
Sett bollen i mikrobølgeovnen og stek på 750W i 3 minutter
3.
La avkjøles
1.
![Matcha og mochi cookies - step1]()

2.
![Matcha og mochi cookies - step2]()

3.
![Matcha og mochi cookies - step3]()

4.
Elt resten av ingrediensene i en bolle
5.
Form 12 små kuler med den kalde risblandingen
6.
Form 12 små kuler til av matchablandingen og flat dem til skiver.
4.
![Matcha og mochi cookies - step4]()

5.
![Matcha og mochi cookies - step5]()

6.
![Matcha og mochi cookies - step6]()

7.
Legg litt risblanding i midten av hver matcha-skive og lukk dem for å lage kaker.
8.
Legg kakene på et brett dekket med bakepapir.
9.
Sett ovnen på funksjonen "Kaker" og trykk på Start.
7.
![Matcha og mochi cookies - step7]()

8.
![Matcha og mochi cookies - step8]()

9.
![Matcha og mochi cookies - step9]()

10.
Sett brettet i ovnen og stek i ca 12 minutter.
12.
![Matcha og mochi cookies - step12]()

11.
![Matcha og mochi cookies - step11]()

10.
![Matcha og mochi cookies - step10]()
