En samling høstdufter, direkte fra busk til rett, med steinsopp, persille, timian og pølse. Den sterke smaken av Boscaiola-sausen (som blir enda bedre med et glass vin), gjenoppliver sansene etter høstens første forkjølelse.
Ingredienser
- Tomatsaus 500 ml
- Tørket porcini-sopp 100 g
- Malt kalvekjøtt 200 g
- Pølse 50 g
- Persille noen blader
- Basilikum noen blader
- Timian noen kvister
- Hvitløk 1 fedd
- Extra virgin olivenolje etter smak
- Salt og pepper etter smak
Trinn
1. Bløtlegg den tørkede soppen i rikelig med varmt vann i en halv time, bytt vann to ganger.
2. Sett en
3. stekepanne på komfyren. Tilsett en spiseskje ekstra virgin olivenolje, hvitløk og hakket persille, basilikum og timian.
4. Stek i 3 min. Tilsett avsilt tørket sopp og malt kalvekjøtt.
5. Sauter i 5 min på høy varme, hell på hvitvinen og la fordampe.
6. Tilsett tomatsaus, salt og pepper, og la koke i ca. 45 min til.