Sødmen av honning og bringebær, den syrlige noten av lime og smaken av laks er kombinert med i delikatessen til 100 % dampkoking i W7 - WCollection. En oppskrift som tilfredsstiller sansene dine med et snev av sødme.
Glutenfri
Pescetarian
Altetende
Ingredienser
Ferske laksefileter
600 g
Honning
30 g
Bringebær
100 g
Balsamicoeddik
20 ml
Frisk basilikum
1 bunt
Lime
1
Rosa pepper
en klype
Sjøsalt
en klype
Trinn
1.
Bland sammen honning og limesaft i en bolle
2.
Legg laksefileten i et stekebrett, glaser den med honningblandingen og krydre den med en klype kvernet rosa pepper og havsalt
3.
Sett stekebrettet i ovnen på spesialdampbrettet
1.
2.
3.
4.
Fyll tanken med vann til displayet viser at tanken er full
5.
Velg Pure Steam-funksjonen, still deretter temperaturen til 95°C og tilberednings tiden til 10 minutter
6.
Bland bringebærene med balsamicoeddik og basilikumblader
4.
5.
6.
7.
Anrett laksefiletene på tallerkenene med bringebærpuréen og kokesaften