Sødmen av honning og bringebær, den syrlige noten av lime og smaken av laks er kombinert med i delikatessen til 100 % dampkoking i W7 - WCollection. En oppskrift som tilfredsstiller sansene dine med et snev av sødme.
Glutenfri
Pescetarian
Altetende
Ingredienser
Ferske laksefileter 600 g
Honning 30 g
Bringebær 100 g
Balsamicoeddik 20 ml
Frisk basilikum 1 bunt
Lime 1
Rosa pepper en klype
Sjøsalt en klype
Trinn
1. Bland sammen honning og limesaft i en bolle
2. Legg laksefileten i et stekebrett, glaser den med honningblandingen og krydre den med en klype kvernet rosa pepper og havsalt
3. Sett stekebrettet i ovnen på spesialdampbrettet
1.
2.
3.
4. Fyll tanken med vann til displayet viser at tanken er full
5. Velg Pure Steam-funksjonen, still deretter temperaturen til 95°C og tilberednings tiden til 10 minutter
6. Bland bringebærene med balsamicoeddik og basilikumblader
4.
5.
6.
7. Anrett laksefiletene på tallerkenene med bringebærpuréen og kokesaften
8. Pynt med friske basilikumblader og server
8.
Relaterad teknik:
Ovn med SteamSense
Med SteamSense-ovnen, som er utstyrt med tre forskjellige dampnivåer, kan du lage ekstremt sunne retter samtidig som du tar vare på næringsstoffene.