Vann, vitaminer og kalorier: sesongbasert frisk frukt er en av nøkkelingrediensene for en sommer med velvære og energi

Ingredienser
- Ananas 1
- Bringebær 150 g
- Goji-bær 30 g
- Valnøtter 50 g
- Frisk Mint 1 kvist

Trinn
1.
Skrell ananasen
2.
Fjern fruktkjøttet med en ananasskjærer som skjærer ananasen i fine skiver og fjerner den harde sentrale kjernen
3.
Skjær skivene i to og legg dem i dampkokeren
1.
![Dampet ananas, kald salat med rødbærmos og mynte - step1]()

2.
![Dampet ananas, kald salat med rødbærmos og mynte - step2]()

3.
![Dampet ananas, kald salat med rødbærmos og mynte - step3]()

4.
Tilsett gojibærene og 100 ml vann
5.
Sett den i ovnen og velg Dual Steam-modus
6.
Still inn koketiden til 9 minutter og trykk på Start
4.
![Dampet ananas, kald salat med rødbærmos og mynte - step4]()

5.
![Dampet ananas, kald salat med rødbærmos og mynte - step5]()

6.
![Dampet ananas, kald salat med rødbærmos og mynte - step6]()

7.
Mos bringebærene med en gaffel og hakk valnøttene
8.
Server ananasen med bringebærpuréen og pynt med hakkede valnøtter og mynteblader