Vann, vitaminer og kalorier: sesongbasert frisk frukt er en av nøkkelingrediensene for en sommer med velvære og energi
Ingredienser
- Ananas 1
- Bringebær 150 g
- Goji-bær 30 g
- Valnøtter 50 g
- Frisk Mint 1 kvist
Trinn
1. Skrell ananasen
2. Fjern fruktkjøttet med en ananasskjærer som skjærer ananasen i fine skiver og fjerner den harde sentrale kjernen
3. Skjær skivene i to og legg dem i dampkokeren
1.
2.
3.
4. Tilsett gojibærene og 100 ml vann
5. Sett den i ovnen og velg Dual Steam-modus
6. Still inn koketiden til 9 minutter og trykk på Start
4.
5.
6.
7. Mos bringebærene med en gaffel og hakk valnøttene
8. Server ananasen med bringebærpuréen og pynt med hakkede valnøtter og mynteblader