Ingredienser
- Squash 300 g
- Søtpotet 200 g
- Kokte rødbeter 200 g
- Zucchini blomster 4 stk
- Gurkemeie 1 ts
- Knuste hasselnøtter
- Frisk merian 1 kvist
- Oliven olje 3 ts
- Salt en klype
Trinn
1. Skrell søtpoteten og vask zucchinien
2. Lag zodler eller nudler av begge grønnsakene med en grønnsakskutter og sett til side
3. Del rødbeten i store terninger
1a.
1b.
3.
4. Brun rødbetene i en panne med 2 ss olje, merian og gurkemeie på middels varme i ca 5 minutter.
5. Når du er ferdig, bland til den er jevn og kremete og sett til side
6. Still inn ChefControl-funksjonen og plasser en panne med litt olje på øvre venstre side av induksjonstoppen.
4.
5.
6.
7. Tilsett zoodles og brun i 2 minutter, tilsett en klype salt
8. Flytt pannen mot den nedre delen av induksjonstoppen for å fortsette tilberedningen på lav varme
9. Legg rødbetkremen på serveringsfatet og topp deretter med zoodles
9.
10. Pynt med de knuste hasselnøttene, pynt med zucchiniblomster og server