Rester i kjøleskapet? Redd dem med vår ambassadør Mattias Larssons oppskrift på bulgurpanne! I denne retten bruker du grønnsakene du har i kjøleskapet. Selvfølgelig kan du også steke med rester av fisk, kylling, kjøtt eller kjøttpålegg også.
![Bulgurpanne med stekt egg og fetaostkrem ingredients](https://whirlpool-cdn.thron.com/delivery/public/image/whirlpool/9e198bdf-9956-40ce-b715-438b3e502fb0/jsind9/std/400x0/783d092a-bulgur_pan_with_fried_egg-ingredients.jpg?format=auto&quality=85)
Ingredienser
- Grønnsaker, f.eks. gulrot, selleri, løk og squash 500 g
- Kokt bulgur (ca. 2 dl ukokt) 6 dl
- Balsamicoeddik 2 ss
- Egg 4
- Strimlet basilikum 2 ss
- Olivenolje, salt og svart pepper
- Fetaostkrem
- Fetaost 100 g
- Crème fraîche 2 dl
- Finstrimlet basilikum 2 ss
- Salt og svart pepper
Trinn
1. Kutt grønnsakene i 1 centimeter store terninger. Stek deretter grønnsakene i olivenolje på middels temperatur til de er lett brune og passelig møre. Tilsett bulguren og stek videre i et par minutter. Tilsett balsamicoeddik og smak til med salt og svart pepper.
2. Stek eggene sunny side up i olivenolje på middels temperatur.
3. Smuldre fetaosten og bland sammen alle ingrediensene til kremen.
4. Legg bulgurpannen på 4 tallerkener og topp med eggene og litt basilikum. Server med den deilige fetaostkremen.