![Kremet gresskarsuppe ingredients](https://whirlpool-cdn.thron.com/delivery/public/image/whirlpool/9b724057-0caf-4093-a10a-31c1f55ab038/jsind9/std/400x0/238a050d-pumpkin_cream-ingredients.jpg?format=auto&quality=85)
Ingredienser
- Løk 1 stor
- Gresskar 800 g
- Fløte 200 g
- Kokende buljong 500 g
- Salt og pepper en klype
Trinn
1. Skrell gresskaret og skjær det i små biter. Skjær løken i tynne skiver, og legg grønnsakene i en passe stor, mikrobølgesikker beholder.
2. Varm opp buljongen i 4 minutter i mikrobølgeovn ved maksimal effekt.
3. Hell den kokende buljongen over grønnsakene, dekk til, og kok ved 650 W i 20 minutter.
4. Etter at dette er kokt, moser man grønnsakene med en stavmikser, og tilsetter fløte for å få en fløyelsaktig konsistens.
5. Krydre med salt og pepper etter smak, og la suppen stå noen minutter før servering. Server med ristet brød/brødterninger For det lille ekstra: Pynt med fersk, hakket persille.