![Kremet soppsuppe ingredients](https://whirlpool-cdn.thron.com/delivery/public/image/whirlpool/1164c191-00bf-42d3-92f2-a5f985271333/jsind9/std/400x0/29b40583-mushroom_cream-ingredients.jpg?format=auto&quality=85)
Ingredienser
- Renset og skivet sopp 250 g
- Smør eller margarin 30 g
- Løk i tynne skiver 1 liten
- Mel 1 ½ ss
- Melk 250 ml
- Grønnsakkraft 500 g
- Salt og pepper En klype
Trinn
1. Smelt smøret ved 350 W i 1-2 minutter i en mikrobølgesikkert kokekar.
2. Tilsett sopp og løk, brun så ved 750 W i 8-10 minutter. Rør rundt når de er halvstekte. Tilsett melet og rør igjen.
3. Tilsett buljongen gradvis og fortsett røringen.
4. Sett kokekaret i mikrobølgeovnen og kok ved 750 W i 6-7 minutter. Rør rundt to ganger under koking. Tilsett deretter melk og rør igjen. Kok ved 750 W i 3-4 minutter. Bland godt. Tilsett salt og pepper eller soyasaus etter smak, og server.
5. For det lille ekstra: Pynt med hakket frisk persille og server med ristet brød.