Delikat lyse med smakfull skorpe og saftig innside, takket være tilberedning med nyskapende Crisp Fry.
Ingredienser
- Fiskefileter av lyse 500 g
- Griljermel 200 g
- Persille 2 blader
- Merian 2 blader
- Basilikum 2 blader
- Sitron 1
- Timian 2 blader
- Hvitløk 1 fedd
- Extra virgin olivenolje 4 ss
- Salt en klype
- Hvit pepper en klype
Trinn
1. Hakk opp urter, hvitløk og sitronskall og legg dem i en bolle med griljermelet.
2. Tilsett olje, salt og pepper.
3. Kutt lysen i fingertykke biter som du dypper i griljermel. Trykk forsiktig for å sikre at blandingen fester seg.
4. Legg filetene på den spesielle Crisp-platen.
5. Sett Crisp-platen i mikrobølgeovnen, velg Fry Crisp og still inn tilberedningstiden til 13 min.
6. Når den er ferdig, server du den med resten av urtene blandet med olje og pynter med spiselige blomster.