En deilig forrett eller velsmakende hovedrett, som ganske enkelt kan beskrives som en uimotståelig pai med laks, squash og robiolaost.
![Middelhavspai med laks ingredients](https://whirlpool-cdn.thron.com/delivery/public/image/whirlpool/dbd32379-bf11-4a1a-8997-44b3081862d2/jsind9/std/400x0/a20f1324-savory_puff_pastry_with_mediterranean-style_salmon-ingredients.jpg?format=auto&quality=85)
Ingredienser
- Butterdeig, kjevlet ut 120 g
- Røkelaks 50 g
- Squash 2
- Robiola (italiensk mykost) 120 g
- Egg 2
- Basilikum 1 blad
- Timian 1 blad
- Hvitløk 1/2 fedd
- Gressløk 1 blad
- Mynte 1 blad
- Hvit pepper en klype
Trinn
1. Finhakk urtene og legg dem i en bolle.
2. Tilsett robiolaost, egg, salt og pepper og oppkuttet laks.
3. Tilsett squash kuttet i tynne skiver.
4. Dekk Crisp-platen med butterdeig, fjern papiret som er pakket rundt den.
5. Tilsett fyllet og fold kantene innover.
6. Sett den i mikrobølgeovnen, velg varmluft og still inn temperaturen på 190°C i 25 min.
7. Når den er ferdig, tar du den ut av mikrobølgeovnen, skjærer opp og pynter med spiselige blomster og friske urter før servering.