En deilig forrett eller velsmakende hovedrett, som ganske enkelt kan beskrives som en uimotståelig pai med laks, squash og robiolaost.
Ingredienser
- Butterdeig, kjevlet ut 120 g
- Røkelaks 50 g
- Squash 2
- Robiola (italiensk mykost) 120 g
- Egg 2
- Basilikum 1 blad
- Timian 1 blad
- Hvitløk 1/2 fedd
- Gressløk 1 blad
- Mynte 1 blad
- Hvit pepper en klype
Trinn
1. Finhakk urtene og legg dem i en bolle.
2. Tilsett robiolaost, egg, salt og pepper og oppkuttet laks.
3. Tilsett squash kuttet i tynne skiver.
4. Dekk Crisp-platen med butterdeig, fjern papiret som er pakket rundt den.
5. Tilsett fyllet og fold kantene innover.
6. Sett den i mikrobølgeovnen, velg varmluft og still inn temperaturen på 190°C i 25 min.
7. Når den er ferdig, tar du den ut av mikrobølgeovnen, skjærer opp og pynter med spiselige blomster og friske urter før servering.