En typisk juleoppskrift, tilberedt i en Whirlpool-ovn, for å dele med familie og venner. Dra nytte av Whirlpool Multisense steketermometer. Du trenger ikke bekymre deg for koketid og temperatur, men du kan nyte et øyeblikk med velvære.
Ingredienser
- Oksefilet 800 g
- Blandet sopp 300 g
- Persille 1 gjeng
- Mel 3 spiseskjeer
- Butterdeig 400 g
- Egg 1
- Valmuefrø 1 skje
- Rosa pepper 1 teskje
- Salt
Trinn
1. Skjær oksefileten i fingertykke skiver og legg dem i en bolle
2. Tilsett soppen kuttet i skiver
3. Dryss mel, rosa pepper og en klype salt
2.
3.
4. Tilsett grovhakket persille
5. Kjevle ut butterdeigen og kle en ildfast form
6. Hell blandingen av kjøtt og sopp i butterdeigen
4.
5.
7. Dekk overflaten med det resterende av butterdeigen
8. Pensle med vispet egg og dryss over valmuefrø
9. Bak og sett inn termometeret i midten av blandingen
8.
9.
10. Velg kategorien "steik" i de automatiske ovnsprogrammene, deretter "biff" og "bruning" (medium). tilbredningstiden og temperaturen beregnes automatisk.
11. Trykk på Start for å starte matlagingen
12. Når stekt, fjern sonden og ta paien ut av ovnen og server
12.