Ovnsbakt fiskefilet

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Ovnsbakt fiskefilet main image
Relaterad teknik:
Grilling og varmluft kombineres
Finn ut mer
Evnen
Medium
Forberedelse
40 Minutter
Matlagingstid
30 Minutter
Porsjoner
4 personer
Ovnsbakt fiskefilet ingredients
Glutenfri
Pescetarian
Altetende

Ingredienser

  • Fiskefilet eller fiskeskiver 500-600 g
  • Poteter 1-1,2 kg
  • Vann 100 ml
  • Salt en klype
  • Pepper en klype
  • Løk i tynne skiver 1
  • Finhakket fedd hvitløk 1
  • En bunt persille, finhakket 1
  • Olje 5 ss

Trinn

1. Skrell potetene, og skjær dem i skiver eller terninger. Vask og tørk deretter fisken.
2. Dander potetene i et mikrobølgesikkert kokekar Tilsett vann, og dekk til og kok i mikrobølgeovnen i 8-10 minutter ved 750 W. Rør rundt i løpet av koketiden.
3. Når potetene er nesten kokt, hell dem i en sil og la vannet renne av overflødig vann.
4. Smør et mikrobølgesikkert fat, og fordel halvparten av potetene på bunnen av det. Krydre med salt og pepper. Deretter legger du på et lag med løk, hvitløk og persille, før du legger et lag med fisk øverst. Dekk dette med resten av potetene. Krydre og dryss litt olivenolje over.
5. Plasser fatet på det roterende brettet, og stek med grillfunksjonen på 350 W, i 18-20 minutter. Server når fisken er helt kokt.
Grilling og varmluft kombineres

Relaterad teknik:

Grilling og varmluft kombineres

Takket være kombinasjonen av grillfunksjonen med varmluft kan du tilberede like deilige retter i kombimikroovnen som i en tradisjonell ovn.
Relaterte oppskrifter