En vakker og elegant oppskrift, bra for både hjerte og sjel

Ingredienser
- Ferske havabborfileter 2
- Mango 300 g
- Brødsmuler 120 g
- Lime 1
- Malte valnøtter 30 g
- Frisk merian 1 kvist
- Salt en klype

Trinn
1.
Ta merianbladene av kvisten, og tilsett dem til brødsmulene
2.
Tilsett 2 ss ekstra virgin olivenolje og bland
3.
Plasser fileten på skjærebrettet og skjær den i to i lengden, uten å skjære helt gjennom
2.
![Panert havabbor med valnøtter og mango saus - step2]()

3.
![Panert havabbor med valnøtter og mango saus - step3]()

4.
Legg fileten i brødsmulene og trykk lett slik at smulene fester seg til fisken
5.
fold fileten for å lage en flette og plasser den på en crisppanne
6.
Sett platen inn i mikrobølgeovnen på den høyere risten
4.
![Panert havabbor med valnøtter og mango saus - step4]()

5.
![Panert havabbor med valnøtter og mango saus - step5]()

6.
![Panert havabbor med valnøtter og mango saus - step6]()

7.
Velg Dual Crisp Fry, panerte fiskefileter, og trykk på Start
8.
Mens den tilberedes, skjærer du mangoen i to, og tar ut fruktkjøttet
9.
Miks fruktkjøttet med limejuice og en klype salt i en blender
7.
![Panert havabbor med valnøtter og mango saus - step7]()

8.
![Panert havabbor med valnøtter og mango saus - step8]()

10.
Når den er ferdig, serverer du fiskefiletene med mangosausen og drysser over malte valnøtter.