En vakker og elegant oppskrift, bra for både hjerte og sjel
Ingredienser
- Ferske havabborfileter 2
- Mango 300 g
- Brødsmuler 120 g
- Lime 1
- Malte valnøtter 30 g
- Frisk merian 1 kvist
- Salt en klype
Trinn
1. Ta merianbladene av kvisten, og tilsett dem til brødsmulene
2. Tilsett 2 ss ekstra virgin olivenolje og bland
3. Plasser fileten på skjærebrettet og skjær den i to i lengden, uten å skjære helt gjennom
2.
3.
4. Legg fileten i brødsmulene og trykk lett slik at smulene fester seg til fisken
5. fold fileten for å lage en flette og plasser den på en crisppanne
6. Sett platen inn i mikrobølgeovnen på den høyere risten
4.
5.
6.
7. Velg Dual Crisp Fry, panerte fiskefileter, og trykk på Start
8. Mens den tilberedes, skjærer du mangoen i to, og tar ut fruktkjøttet
9. Miks fruktkjøttet med limejuice og en klype salt i en blender
7.
8.
10. Når den er ferdig, serverer du fiskefiletene med mangosausen og drysser over malte valnøtter.