En klassiker fra det indonesiske kjøkkenet som ble gjensynt og opplyst i middelhavsstil, perfekt for deling og enkel matlaging

Ingredienser
- Økologisk kyllingbryst 400 g
- Mandelmel 100 g
- Peanøttsmør 2 ss
- Soyasaus 2 ss
- Sjalottløk 2
- Lime 1
- Havsalt
- Bambusspyd 8
- Solsikkeolje 4 ss

Trinn
1.
Skjær kyllingen i lange tynne strimler
2.
Tre kyllingstrimlene på stengene
3.
Hell mandelmelet i en bolle
1.
![Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step1]()

2.
![Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step2]()

3.
![Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step3]()

4.
Tilsett peanøttsmør og soyasaus
5.
Finhakk sjalottløken og tilsett den i blandingen
6.
Bruk en skje til å dekke spyddet med mandel- og peanøttkrem
4.
![Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step4]()

5.
![Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step5]()

6.
![Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step6]()

7.
Legg spydet på den dedikerte Crisp Fry-platen
8.
Plasser Crisp Fry-platen i mikrobølgeovnen
9.
Still inn Crisp Fry-funksjonen, angi vekten og trykk Start for å starte tilberedningen
7.
![Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step7]()

8.
![Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step8]()

9.
![Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step9]()

10.
I mellomtiden visp limesaften med olje og salt
11.
Fjern spydene når de er stekt og ferdig
12.
Server med et dryss havsalt og limesaus
10.
![Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step10]()

11.
![Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step11]()

12.
![Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step12]()
