En klassiker fra det indonesiske kjøkkenet som ble gjensynt og opplyst i middelhavsstil, perfekt for deling og enkel matlaging
Ingredienser
- Økologisk kyllingbryst 400 g
- Mandelmel 100 g
- Peanøttsmør 2 ss
- Soyasaus 2 ss
- Sjalottløk 2
- Lime 1
- Havsalt
- Bambusspyd 8
- Solsikkeolje 4 ss
Trinn
1. Skjær kyllingen i lange tynne strimler
2. Tre kyllingstrimlene på stengene
3. Hell mandelmelet i en bolle
1.
2.
3.
4. Tilsett peanøttsmør og soyasaus
5. Finhakk sjalottløken og tilsett den i blandingen
6. Bruk en skje til å dekke spyddet med mandel- og peanøttkrem
4.
5.
6.
7. Legg spydet på den dedikerte Crisp Fry-platen
8. Plasser Crisp Fry-platen i mikrobølgeovnen
9. Still inn Crisp Fry-funksjonen, angi vekten og trykk Start for å starte tilberedningen
7.
8.
9.
10. I mellomtiden visp limesaften med olje og salt
11. Fjern spydene når de er stekt og ferdig
12. Server med et dryss havsalt og limesaus
10.
11.
12.