En detox-oppskrift som hjelper folk å komme tilbake til et sunnere kosthold etter alle feriemåltidene.
Ingredienser
- Kyllingbryst 600 g
- Blandede quinoa frø 200 g
- Oransje 1
- Lime 1
- Mesclun 150 g
- Rosmarin 1 kvist
- Ekstra virgin olivenolje 2 spiseskjeer
- Salt
- Pepper
Trinn
1. Legg kyllingbrystene i en bolle med quinoaen, press for å feste seg, og overfør deretter til crisp-platen
2. Tilsett appelsin- og limeskall og pensle med oljen med rosmarinkvisten
3. Sett i mikrobølgeovnen og still inn Dual Crisp-funksjonen og stek i 12 minutter
1.
2.
3.
4. Kutt og press lime og appelsin, tilsett olje, salt og visp for å lage en emulsjon
5. Ta kyllingen ut av ovnen og skjær den i skiver
6. Legg skivene på tallerkener med mesclum og smak til med sitrussausen
4.
5.
6.
7.