Hav og land møtes i den deilige skorpen: Den perfekte måten å heve mullefiskens lette smak og gi smak til grønnsakstilbehøret.
Ingredienser
- Fileter av rød mulle 320 g
- Grønnsaker (auberginer, gulrøtter, squash) 300 g
- Egg 2
- Brødpinner 200 g
- Hvitt mel etter smak
- Peanøttolje til steking rikelig
- Salt etter smak
Trinn
1. Pisk eggene i en bolle, dypp de røde mullefiletene i røren. La renne av.
2. Hakk brødpinnene, og rull filetene i blanding.
3. Vask aubergine, gulrøtter og squash, og kutt dem i pinner.
4. Sett en stekepanne på komfyren.
5. Varm opp til 180°
6. Stek et par rødmullefileter om gangen til de er gylne, la renne av og legg på absorberende papir.
7. Så dypper du grønnsakene raskt i mel og frityrsteker dem.
8. Til slutt drysser du salt på fileter og grønnsaker, og serverer dem rykende varme.