Mandelsmulene gir sverdfisken sprø skorpe uten å ta fra den smaken. Denne oppskriften er et interessant alternativ til vanlig grilling og den er like enkel.
![Sverdfisk med mandelskorpe ingredients](https://whirlpool-cdn.thron.com/delivery/public/image/whirlpool/6b037cbd-5111-4727-b655-68a20c2ac24e/jsind9/std/400x0/7c96099d-swordfish_in_almond_crust-ingredients.jpg?format=auto&quality=85)
Ingredienser
- Sverdfisk 4 skiver
- Appelsinskall 1
- Hakkede mandler 100 g
- Gammelt brød av durumhvete 2 skiver
- Pecorino-ost 2 ss
- Mynte noen blader
- Merian noen kvister
- Salt og pepper etter smak
Trinn
1. Legg brød (uten skorpe), mandler, mynte, merian, appelsinskall og ost i en blender. Blend til du får en jevn blanding.
2. Dypp sverdfiskskiver i den aromatiske brødblandingen.
3. Slå på varmeplaten og smør den med noen spiseskjeer ekstra virgin olivenolje.
4. Stek sverdfiskskivene på hver side, på middels varme i noen minutter. Krydre med salt og pepper.