Svinekjøtt med løk og paprika

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Svinekjøtt med løk og paprika main image
Relaterad produkt:
Whirlpool mikrobølgeovn: perfekt, rask og jevn tilberedning av rettene dine
Finn ut mer
Evnen
Medium
Forberedelse
40 Minutter
Matlagingstid
32 Minutter
Porsjoner
4 personer
Svinekjøtt med løk og paprika ingredients
Altetende

Ingredienser

  • Svinekjøtt skåret i terninger 400 g
  • Middels store løk 1 eller 2
  • Paprika (bruk forskjellige farger) 2 eller 3
  • Olje eller soyasaus 2-3 ss
  • Potetmel 1 ss
  • Vann 2 ss
  • Fløte 2 ss 
  • Melk En skvett 
  • Salt en klype
  • Pepper en klype

Trinn

1. Skrell og skjær løken i skiver, fjern så frøene fra paprikaene, og skjær dem i tynne strimler. Legg kjøttet, løk og olje eller soyasaus i en mikrobølgesikker ildfast form, og rør godt. Dekk til og stek i 10 minutter ved 750 W.
2. Tilsett paprikaen, rør rundt, og fortsett å koke ved 500 W i 8-10 minutter. Reduser varmen hvis blandingen koker for kraftig.
3. Bland potetmelet med vannet, og hell dette over kjøttet, dekk til og fortsette å koke i ytterligere 2 minutter ved 750 W.
4. Spe ut fløten ved å tilsette litt melk. Hell dette over den ildfaste formen, dekk til, og la stå i 5-10 minutter før servering.
Whirlpool mikrobølgeovn: perfekt, rask og jevn tilberedning av rettene dine

Relaterad produkt:

Whirlpool mikrobølgeovn: perfekt, rask og jevn tilberedning av rettene dine

Vi tilbyr et bredt utvalg av innebygde eller frittstående mikrobølgeovner for matlaging, grilling, steking... og tilberedning av rettene dine med perfekte tilberedningsresultater på rekordtid!
Relaterte oppskrifter