Denne uvanlige og unike oppskriften kommer garantert til å imponere som en deilig forrett med kombinasjonen av den delikate og smuldrende tekstur til franske tarte tatin og den naturlige søtheten til løk, stekt med et dryss sukker.
Ingredienser
- Mørdeig 250 g
- Brynet løk 3
- Smør 30 g
- Melis 3 ss
Trinn
1. Skrell løken og skjær den i skiver.
2. Dryss sukker på den spesielle Crisp-platen, og tilsett smørbiter og løkskiver. Stek i 6 min ved å stille mikrobølgeovnen inn på Crisp.
3. Ta platen ut av ovnen og la den kjøles ned noe, før du ruller butterdeigen ut i et tynt lag og legger den over løken.
4. Sett Crisp-platen inn i mikrobølgeovnen, velg Crisp og still inn tilberedningstiden til 15 min.
5. Når den er ferdig, vender du den på et stort fat og server oppskåret og pyntet med spiselige blomster på den ene siden av tallerken.