En rett for deg som liker å lage mat med ingredienser av høy kvalitet, og som liker oppskrifter som forbedrer ingrediensene uten å dekke smakene. I denne oppskriften er tunfisk hovedsmaken, og en blanding av grovhakkede frø og krydder bidrar til å heve smaken.

Ingredienser
- Tunfisk 1.4 kg filet
- Timian noen kvister
- Gresskarkjerner 30 g
- Solsikkefrø 30 g
- Extra virgin olivenolje 2 ss
- Salt og pepper etter smak
Trinn
1.
Kutt tunfisken i 4 cm tykke skiver, pensle med olje og dryss med timian, salt og pepper.
2.
Grovhakk gresskar- og solsikkefrø.
3.
Rull deretter tunfiskskivene i frøblandingen
4.
Så setter du varmeplaten på ovnen.
5.
Nå kan du varme opp platen.
6.
Sautér tunfisken i 3 min, vend den på alle sider.
7.
Så er den klare til å skives og serveres med grønnsaker