Med denne vakre og friske salaten på årets julebord, kommer du garantert til å imponere gjestene. Prøv vår ambassadør Mattias Larssons oppskrift på julete, varm rødkålsalat toppet med appelsin, valnøtter og blåmuggost.
Vegetarisk
Pescetarian
Altetende
Ingredienser
Appelsiner 2
Rødkål 650 g
Eplesidereddik ¾ dl
Honning 2 ss
Blåmuggost 150 g
Valnøtter 1 dl
Hakket persille 2 ss
Olivenolje og salt
Trinn
1. Finriv det ytterste skallet fra appelsinene og skjær ut appelsinfileter.
2. Strimle rødkålen.
3. Varm en stekepanne til middels temperatur. Fres rødkålen i et par minutter og hell deretter i eddik, honning, appelsinskall og en klype salt. La småkoke i et par minutter og legg deretter rødkålsalaten i en bolle.
3.
4. Topp med appelsinfiletene, knus og dryss over valnøttene.
5. Avslutt med å smuldre over blåmuggost og dryss over litt persille.
Tips! Rødkålsalaten passer også veldig godt til stekt kalkun eller kylling.
5.
Relaterad produkt:
Koketopper
Vi tilbyr et bredt utvalg av induksjonstopper som lar deg lage mat intuitivt og uanstrengt.