En av de mest klassiske vinterdrikkene som varmer på kalde ettermiddager med smaken av sjokolade. En snack som både er sunn og gir deg vann i munnen: Kanel har en skarp luk og er et naturmiddel mot sesongens første forkjølelse.
![Varm sjokolade med kanel ingredients](https://whirlpool-cdn.thron.com/delivery/public/image/whirlpool/c088cecb-4045-4909-a036-317e78716577/jsind9/std/400x0/41790706-cinnamon_chocolate-ingredients.jpg?format=auto&quality=85)
Ingredienser
- Sukker 6 jevne ss
- Maismel 6 jevne ss
- Usøtet kakaopulver 6 jevne ss
- Mørk sjokolade 100 g
- Kanel etter smak
- Melk etter smak
Trinn
1. Først grovhakker du sjokoladen med en kniv. Legg i en
blender med sukker, maisstivelse, kanel og kakao, og la blenderen kjøre til
blandingen blir et fint og homogent pulver.
2. Slå på komfyren.
3. Finn frem en gryte, hell i 800 ml melk i blandingen og la småkoke til
sjokoladen blir tykk og kremaktig. Serveres rykende varm.