Ingredienser
- Squash 4
- Vårløk 1
- Kirsebærtomater 8
- Agurk 1
- Fennikel 1
- Reddiker 4
- Krydder, etter smak -
- Couscous (forhåndskokt/dehydrert) 300 g
- Grønnsakkraft 500 g
- Sitron 1
- Ferks mynte -
- Jomfruolje fra oliven 4 ts
- Salt en klype
Trinn
1. Kok opp grønnsakkraften med 5 minutter med mikrobølgefunksjonen. Tøm den forhåndskokte couscousen i en stor bolle, og hell så i grønnsakkraften over couscousen for å bløte den opp. Fortsett med dette til all væsken er blitt absorbert.
2. Rør forsiktig rundt i blandingen med en gaffel, og gni ut eventuelle klumper som kan dannes ved tilberedning.
3. Vask og skjær grønnsakene i terninger. Bland dem med couscousen.
4. Krydre couscous-blandingen med jomfruolje fra oliven, hakket mynte, sitronsaft, krydder etter smak, og salt. Server.