En oppskrift som tar tid, men som garanterer deg et øyeblikk med hyggelig introspeksjon, med et utmerket gastronomisk resultat.
Ingredienser
- Butterdeig 250 g
- Gresskar 200 g
- Geitost 100 g
- Blandet sopp 100 g
- Kokte kastanjer 50 g
- Honning 4 ts
Trinn
1. Kjevle butterdeigen tynt ut
2. Skjær den i firkanter på ca 10 cm per side
3. Kle formene med butterdeigsrutene
1.
2.
3.
4. Skjær gresskaret i terninger
5. Sett gresskaret i formene
6. Tilsett hakket sopp og hakkede kokte kastanjer
4.
5.
6.
7. Tilsett geitosten
8. Dryss honning over overflaten
9. Dryss over hakkede valnøtter
7.
8.
9.
10. Velg Cook4-funksjonen fra ovnsmenyen, still inn tiden til 30 minutter og start tilberedningen.
11. Plasser stekebrettet med formene på nivå 1 og kalkunskivene, potetbåtene og paien på de andre nivåene
12. Når de er klare, server paiene, la kaken avkjøles og hold kalkun- og potetpaiene varme for å tjene som en andre rett.
10.
11.
12.
13. Form paiene og pynt med julepynt
13.